Palveluesimies - Turku
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021
Cleantime tekee yrityssiivousta Turun seudulla yli 30 vuoden asiakaspalvelukokemuksella. Meillä on pitkäaikaisia yrityskumppaneita erityisen vaativalla elintarvikealalla. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat tehtaat, leipomot, kaupat ja keittiöt. Meillä on pieniä, keskisuuria ja suuria asiakkaita eri tarpeineen.
Haemme yhteistyössä Cleantimelle Palveluesimiestä toimimaan esimiehenä palveluohjaajille sekä henkilöstölle. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Cleantimen kanssa.
Palveluesimiehenä pääset tekemään tiivistä yhteistyötä palvelujohtajan sekä neljän palveluohjaajan kanssa. Vastaat esimiestyöstä noin 30-40 henkilölle monimuotoisessa työyhteisössä. Valtaosa työstä tapahtuu kentällä, missä olet valvontatehtävissä tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Kommunikoit työntekijöiden kanssa sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Työtehtäviisi sisältyy muun muassa: 
 • siivoustyön päivittäisen toiminnan suunnittelu ja kehittäminen
 • henkilöstön perehdyttäminen ja työhön opastaminen yhdessä palveluohjaajan kanssa
 • työvuorojen ja keikkatöiden suunnittelu yhdessä palveluohjaajan kanssa
 • muita henkilöstöhallinnon tehtäviä
 • työtuntien päivittäinen tarkistaminen ja niiden ajanmukainen toimittaminen palkanlaskentaan
 • asiakassignaaleihin reagointi
 • asiakaskohteiden laadunvalvonta ja laatukierrokset
Tehtävässäsi luot ja ylläpidät hyvää ja välitöntä ilmapiiriä asiakkaan kanssa. 
Tarjoamme sinulle mielekkäitä tehtäviä, joustavat työajat, modernit etätyövälineet, koulutusta sekä hyvät työterveyspalvelut. Olemme yrityksenä ketterä ja arvostamme molemminpuolista joustavuutta. 
Cleantime on luotettava hyvä työnantaja! Meillä on hyvä työilmapiiri. Sinua kuunnellaan ja arvostetaan! Meillä on tiimissä eri-ikäisiä miehiä ja naisia Suomesta ja muista kulttuuritaustoista. Tätä monipuolista ja monikulttuurista porukkaa yhdistää hyvä työmoraali, luotettavuus, asiakaspalvelu sekä positiivinen ote työhön. Nauraa saa - ja hymyillä!
Meitä on jo yli 200 cleantimelaista. Cleantime toimii Turun seudulla ja siivoaa erikokoisia yrityksiä erittäin osaavien, koulutettujen sekä kokeneiden siivoustyöntekijöiden voimin. Cleantimen arvot ovat tasa-arvo, monikulttuurisuus, reiluus ja se että jokainen työntekijä on arvokas. Meille on tärkeintä, että jokainen hoitaa työnsä hyvin ja kokee että häntä kohdellaan hyvin. Työntekijöillämme on pitkiä työsuhteita ja myös tämä osoittaa, että meillä viihdytään. Panostamme sisäisessä koulutuksessamme myös siihen, että henkilökuntamme on positiivisessa vuorovaikutuksessa sekä asiakkaittemme että asiakkaittemme asiakkaiden kanssa. Jokainen hymy on arvokas!
Kaipaatko lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista? Keskustelen kanssasi ilomielin! Ole yhteydessä: Helinä Lehto, puh.  050 513 5157 tai helina.lehto@eilakaisla.fi
Lähetä tehtävään räätälöity hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin 27.6. mennessä verkkosivulla https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja henkilövalinta tehdään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1466125
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi