(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies - Turku
Cleantime

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020
Cleantime tekee yrityssiivousta Turun seudulla yli 30 vuoden asiakaspalvelukokemuksella. Meillä on pitkäaikaisia yrityskumppaneita erityisen vaativalla elintarvikealalla. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat tehtaat, leipomot, kaupat ja keittiöt. Meillä on pieniä, keskisuuria ja suuria asiakkaita eri tarpeineen. Haemme yhteistyössä Cleantimelle Palveluesimiestä toimimaan esimiehenä palveluohjaajille sekä henkilöstölle. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Cleantimen kanssa. Palveluesimiehenä pääset tekemään tiivistä yhteistyötä palvelujohtajan sekä viiden palveluohjaajan kanssa. Vastaat esimiestyöstä noin 50-60 henkilölle monimuotoisessa työyhteisössä. Valtaosa työstä tapahtuu kentällä, missä olet valvontatehtävissä tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Työtehtäviisi sisältyy muun muassa
  • siivoustyön päivittäisen toiminnan suunnittelu ja kehittäminen
  • henkilöstön perehdyttäminen ja työhön opastaminen yhdessä palveluohjaajan kanssa
  • työvuorojen ja keikkatöiden suunnittelu yhdessä palveluohjaajan kanssa
  • muita henkilöstöhallinnon tehtäviä
  • työtuntien päivittäinen tarkistaminen ja niiden ajanmukainen toimittaminen palkanlaskentaan
  • asiakassignaaleihin reagointi
  • asiakaskohteiden laadunvalvonta ja laatukierrokset
Tehtävässäsi luot ja ylläpidät hyvää ja välitöntä ilmapiiriä asiakkaan kanssa.
Tarjoamme sinulle mielekkäitä tehtäviä, joustavat työajat, modernit etätyövälineet, koulutusta sekä hyvät työterveyspalvelut. Olemme yrityksenä ketterä ja arvostamme molemminpuolista joustavuutta. Tehtävässä on mahdollisuus päästä osallistumaan johtoryhmätyöskentelyyn. Cleantime on luotettava hyvä työnantaja! Meillä on hyvä työilmapiiri. Sinua kuunnellaan ja arvostetaan! Meillä on tiimissä eri-ikäisiä miehiä ja naisia Suomesta ja muista kulttuuritaustoista. Tätä monipuolista ja monikulttuurista porukkaa yhdistää hyvä työmoraali, luotettavuus, asiakaspalvelu sekä positiivinen ote työhön. Nauraa saa - ja hymyillä! Meitä on jo yli 180 cleantimelaista. Cleantime toimii Turun seudulla ja siivoaa erikokoisia yrityksiä erittäin osaavien, koulutettujen sekä kokeneiden siivoustyöntekijöiden voimin. Cleantimen arvot ovat tasa-arvo, monikulttuurisuus, reiluus ja se että jokainen työntekijä on arvokas. Meille on tärkeintä, että jokainen hoitaa työnsä hyvin ja kokee että häntä kohdellaan hyvin. Työntekijöillämme on pitkiä työsuhteita ja myös tämä osoittaa, että meillä viihdytään. Panostamme sisäisessä koulutuksessamme myös siihen, että henkilökuntamme on positiivisessa vuorovaikutuksessa sekä asiakkaittemme että asiakkaittemme asiakkaiden kanssa. Jokainen hymy on arvokas!
Kaipaatko lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista? Keskustelemme kanssasi ilomielin! Ole yhteydessä: Anne Suolanko, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 10-15 välisenä aikana.
Lähetä tehtävään räätälöity hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin 18.10.2020 mennessä verkkosivulla https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Muistathan kohdistaa hakusi juuri tähän tehtävään! Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja henkilövalinta tehdään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.