(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, Toimitilapalvelut
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Oletko valmis vetämään supersankarin viitan päällesi?

Jos olet arjen sankari ja taskustasi löytyy tähän tehtävään vaadittavaa oikeaa asennetta niin nakkaappa hakemusta tähän suuntaan!

Kaipaamme strategiseen asiakkuuteen huipputiimille toimitilapalveluiden puolelle palveluesimiestä vastaamaan siitä että arjessa kaikki sujuu kuin vettä vaan. Vastuualueellesi kuuluu 6 eri palvelulinjaa (aula-, kokous-, postitus-, arkisto-, tavaranvastaanotto- ja muuttopalvelut), joten kaipaamme tehtävään henkilöä jolla pysyy langat käsissä, myös sen kuuluisan tiukan paikan tullen. Työpisteesi sijaitsee asiakaskohteessa ja yksi tärkeimmistä kriteereistäsi onkin asiakaspalvelutaidot, joita osaat jakaa myös työntekijöillesi. Tehtävä on hyvin monipuolinen, eikä yksikään päivä tässä kohteessa ole samanlainen - haemme henkilöä jolle tämä on ehdoton plussa.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä, voimassaoleva vartijakortti on ehdoton plussa sekä suomen ja englannin kielen osaaminen on edellystys työssä onnistumiseen. Muu kielitaito on eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta ammattikorkeakoulu- tai vastaavaa tutkintoa, mutta eniten kuitenkin arvostamme oikeaa asennetta ja tekemisen meininkiä - hyvää työkaveria unohtamatta!

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikatyön hyvien liikenneyhteyksien varrelta osana huipputiimiä (ainakin meidän itsemme mielestä). Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.  

Kiinnostuitko? Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.