Palveluesimies, Tilapalvelut-liikelaitos, Leppävaaran yksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Haemme palvelutuotantoon palveluesimiestä toimimaan kiinteistönhoitoalueen esimiehenä. Tehtävässä tulee tarvittaessa myös sijaistaa siivouksen ja vahtimestaripalveluiden palveluesimiestä.

Toimit aluepäällikön vetämässä alueellisissa tiimeissä, jossa sinulla on kollegana siivousalan palveluesimiehiä.

Lähiesimiehenä vastaat päivittäisen kiinteistönhoito- ja käyttäjäpalvelutuotannon toteuttamisesta ja laadun valvonnasta. Lähiesimies vastaa kiinteistönhoitajien perehdyttämisestä ja opastamisesta sekä siitä että työmenetelmät ja -järjestelyt kohteissa ovat tarkoituksenmukaiset ja vastaavat työmäärämitoituksia. Työnjohtaja vastaa osaltaan siitä, että toiminta on taloudellisesti tuloksellista ja asiakasystävällistä. Työnjohtaja pitää yhteyttä asiakkaisiin ja tiedottaa työjärjestelyissä
tapahtuvista muutoksista.

Työn aloitus on 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.


Työpaikan nimi: Tilapalvelut-liikelaitos, Palvelutuotanto


Työaika: 36 h 15 min/viikko

Sopimusala:
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva opisto- tai koulutustasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.

Kiinteistönhoitoalan työnjohtotehtävistä kokemusta vähintään 5 vuotta. Kokemusta kiinteistönhoitotyöstä koulu-, päiväkoti- ja laitosympäristöissä.

Tehtävässä edellytetään: Kiinteistönhoitoalan työnjohtotehtävistä kokemusta vähintään 5 vuotta. Kokemusta kiinteistönhoitotyöstä koulu-, päiväkoti- ja laitosympäristöissä.

Voimassa oleva B ajokortti ja sinulla on oma auto käytössäsi.

Arvostamme:
Granlund Manager huoltokirjan osaamista. Lisäksi arvostamme, että työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot, olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on noin 555 ja liikevaihtomme on 240,0 milj. euroa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot