(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Technopolis-avainasiakkuuteemme
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Etsimme ammattitaitoista ja erinomaisella palveluasenteella varustettua
PALVELUESIMIESTÄ TECHNOPOLIS-avainasiakkuuteemme Oulun alueelle.


Technopolis tarjoaa asiakkailleen joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita Suomessa ja ulkomailla yhteensä 17 kampuksella ja 13 kaupungissa. Vuonna 1982 Oulussa menestystarinansa aloittaneen Technopoliksen toiminnan ytimessä ovat asiakaskokemus ja sen kehittäminen. ISS Palvelut on toiminut Technopoliksen siivouspalvelukumppanina Oulussa jo vuodesta 2008. Yhteistyössä tavoitteenamme on tarjota Technopoliksen asiakkaille maailmanluokan palvelukokemuksia vastuullisesti ja turvallisesti tuotettuna. Jokainen työntekijämme on meille tärkeä.


Palveluesimiehenä vastaat Technopolis-avainasiakkuutemme asiakasyhteistyöstä ja siivouspalveluiden tuottamisesta yhdessä tiimisi kanssa. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa avainasiakkuutemme asiakaslupausta, seuraamalla palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on oman ja henkilöstösi työn organisoimisessa ja johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa rakentaen omalla esimerkilläsi tinkimätöntä laatu- ja palvelukulttuuria. Sinulla on aktiivinen ja kehittävä ote, ja valmiudet kehittää palvelua yhteistyössä Technopoliksen edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin ja noin klo 6-18 välille.


Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja puhtausalasta. Alalle soveltuva koulutustausta (esimerkiksi siivousteknikko tai kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto) tukevat tehtävässä onnistumista. Ennen kaikkea omaat oikean asenteen, haluat oppia uutta ja seurata puhtaus- ja palvelualan kehitystä tullaksesi alan huipuksi. Olet yritteliäs, jämäkkä ja mahdollisuuksiin tarttuva. Omaat hyvät yhteistyö- ja henkilöstöjohtamisen taidot. Hallitset myös taloushallinnon perusteet sekä omaat hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset hyvän suomen kielen taidon lisäksi tyydyttävää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. B-ajokortti on välttämätön ja eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin ja muut alan koulutukset.


Tarjoamme kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Saat ympärillesi joukon puhtaus- ja palvelualan ammattilaisia, jotka tukevat tehtävässä onnistumistasi. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja turvallisen työympäristön rakentamiseen kaikille työntekijöillemme. Meillä pääset mielenkiintoiselle näköalapaikalle nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivous- ja työpaikkapalveluihin.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2020. Liitäthän mukaan hakemukseesi myös CV:n.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -