(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä!

 

Nyt haemme L&T:n kiinteistöpalveluihin Tampereen yksikköön positiivista ja toimeliasta

 

PALVELUESIMIESTÄ

 

vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi. Tehtävänäsi tiivistettynä on taata yritysasiakkaillemme korkea laatutaso ja erinomainen asiakaskokemus, sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista, ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita omalla innostuneella esimerkilläsi sekä kehität rohkealla otteella koko yksikön toimintaa eteenpäin! Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, tiimisi sekä kollegoidesi kanssa. L&T:llä palveluesimiehen työnkuva on monipuolinen; budjetoit, teet korjaavia toimenpiteitä, johdat ja kannustat sekä myyt. Tämä on siis todella tuhannen taalan paikka näyttää kyntesi siivousalalla ja oppia rutkasti uutta!

 

Haemme siivousalan ammattilaista - siivousteknikkoa tai restonomia, jolla on tutkinnon lisäksi jo aikaisempaa kokemusta esimiehenä tai palveluohjaajana toimimisesta siivousalalta.  Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä nopeaa reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla. Työ on erittäin liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Tarjoamme puolestamme sinulle mukavan työporukan ja vastuullisen työn. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Meihin työnantajana voit perehtyä laajemmin verkkosivuillamme. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia sekä koulutusmahdollisuuksia!

 

Kuulostiko siltä kuin olisimme kuvailleet juuri sinua? Siinä tapauksessa älä enää epäröi, vaan täytä hakemuksesi viimeistään 31.3., sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa ti 12.3. klo 15-16, ke 13.3. klo 10-11 tai 15.3. klo 10-11 välisenä aikana palvelupäällikkö Sari Wilskalta, puh. 050 385 6045 tai yksikönpäällikkö Tuulikki Suonpäältä, puh. 0503859265. Tuulikki vastaa kyselyihin myös ma 25.3. klo 12-13.

Huomioimme ainoastaan verkkosivujemme kautta täytetyt hakemukset.