(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Tampereelle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Oletko etsimämme esimieskokemusta omaava kiinteistöhoidon ammattilainen?
 
Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen PALVELUESIMIESTÄ asiakkaallemme Tampereelle.

Palveluesimiehenä toimit kiinteistöhoitotiimin esimiehenä. Vastaat tiimisi henkilöstön resursoinnista ja työn johtamisesta ja vastaat asiakaslupauksen päivittäisestä täyttymisestä. Sinä vastaat myös työsuojelun toteutumisesta omassa kohteessasi. Osallistut myös tarvittaessa kiinteistöjen ylläpito-, huolto- ja korjaustehtäviin. 


Odotamme sinulta kiinteistöhoitajan ammattitutkintoa tai vastaavaa tutkintoa, laajaa kiinteistöhoidon tuntemusta, vankkaa esimieskokemusta ja tuntemusta tulosjohtamisesta. Katsomme eduksesi AMK-tutkinnon. Sitoudumme tekemään työmme laadukkaasti ja sujuvassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siksi on tärkeää, että olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Osaat priorisoida asioita ja viihdyt työssä, joka vaatii itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja puhut sujuvasti suomea ja englantia.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta ja haastamaan vanhaa!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 27.5.2018. Toimi nopeasti, hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Lisätietoja saat rekrytointikonsultti Anu Hyväriseltä, p. 0505060930 tai
anu.hyvarinen@personalhuset-sg.com


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi
 
Search & Selection on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuuden jo aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen. – Oikea haaste oikeaan aikaan.