Palveluesimies tai palvelupäällikkö Rovaniemelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä! 


Haemme nyt PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ tai PALVELUESIMIESTÄ Rovaniemelle vastaamaan palvelutuotannostamme.


ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat aina pienistä huolto- ja korjaustöistä, kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Palvelupäällikkönä tai palveluesimiehenä johdat ja kehität oman vastuualueesi asiakaskohteiden palvelutuotantoa. Vastaat palveluiden laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kasvatat ja kehität liiketoimintaa kannattavasti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit myös esimiehenä alueen työntekijöille sekä palveluohjaajille. Johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin.Tehtävässä raportoit kiinteistöjen ylläpitopalveluiden aluepäällikölle. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti klo 8-17 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. Huom! Toimenkuvaa ja vastuualuetta voidaan räätälöidä valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.


Tehtävässä onnistumisen edellytys on vankka kokemus ja osaaminen kiinteistöliiketoiminnan tai muun palveluliiketoiminnan alalta. Sinulla on alalle soveltuva koulutus (esim. rakennus- ja yhdyskuntatekniikan-, LVI-, energia-, sähkö- tai automaatioalan teknikon tai insinöörin koulutus) sekä mielellään kokemusta palvelutiimin esimiestehtävistä ja/tai asiakkuuksien hoitamisesta. Olet tulosta tekevä myynnillinen asiakaspalvelija ja innostava sekä reilu esimies. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Osaat kehittää palveluita ja liiketoimintaa.  Lisäksi sinulla tulee olla hyvät IT-taidot sekä hyvä suomen kielen taito ja kohtalainen englannin kielen taito.


Tarjoamme vakavaraisen työnantajan palveluksessa ammattitaitoisen tiimin tuen sekä erinomaiset kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet sekä näköalapaikan kiinteistön ylläpitopalveluiden kehittyvään ja kasvavaan yksikköön. Käy täyttämässä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.iss.fi, viimeistään 25.8.2019. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si ja/tai vapaamuotoisen hakemuksen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoa tehtävästä antaa Aluepäällikkö Kalle Kivelä numerosta: 0400415840.


ISS Palvelut on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä Suomessa noin 8000 työntekijää. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut toimivat osana ISS-konsernia, jonka maailmanlaajuisesti suurimpia arvoja ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu, joiden mukaisesti tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavia kokonaispalveluratkaisuja. Kokonaispalvelumme koostuvat mm. siivous-, kiinteistön ylläpidon ja ruokailupalveluista ja näihin liittyvistä pienemmistä tukipalveluista. Tutustu ISS palveluihin lisää osoitteissa www.iss.fi, www.issworld.com. Olemme myös Facebookissa www.facebook.com/duunISSaISSSuomi sekä LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/iss-palvelu


– ISS on savuton työpaikka –
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1289861
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi