(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies siivoukseen Tekme Oy:lle
Tekme Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Tekme Oy
Tekme Oy kuuluu Hämeenlinnan kaupunkikonserniin, ja olemme vahvasti mukana luomassa hyvää arkea kaupungin yli 66 000 asukkaalle, ja sen lisäksi tuhansille muille Kanta-Hämeen alueen asiakkaillemme.

Monialayrityksenä huolehdimme erilaisten kiinteistöjen siivous-, kiinteistönhoito-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista. Tarjoamme monipuolisia ateriapalveluita eri-ikäisten asiakkaiden makumieltymykset ja ravitsemustarpeet huomioon ottaen, ja helpotamme asiakkaidemme arkea käyttäjäpalveluihin kuuluvien asiointi-, toimisto-, viher-, vaihtomattopalveluiden avulla. Siivous- ja kiinteistöpalveluidemme sekä rakentamisen ammattilaiset huolehtivat ihmisten viihtyvyydestä aina sisätiloista pihapiireihin ja kiinteistöjen lähiympäristöihin. Logistiikkapalvelumme vapauttaa asiakkaillemme aikaa omaan palveluntuotantoon hoitaen koko logistiikkaketjun. Huolehdimme asiakkaan tarvitsemien tuotteiden kilpailutuksen, hankinnan, varastoinnin, kuljetukseen ja hyllytyksen. Linnan Ateriapalvelut Oy on osa Tekme perhettä.
Toimenkuva
Etsimme motivoitunutta ja kokemuksen omaavaa palveluesimiestä osaksi Toimitilapalvelut-tiimiämme.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaassa ja mukavassa tiimissä.

Vastuullasi on kohteiden palvelutuotannon sujuvuus sekä asiakkaidemme tekninen ja toiminnallinen laatu. Vastaat alueesi henkilöstöresursseista, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen palvelutiimin. Vastaat laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta. Käytössä on laadukkaat ja uudenaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Raportoit tehtävässäsi palvelujohtajalle. Toivomme hyvää osaamista ja kokemusta puhtauspalvelualalta.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa, kokemusta esimiestehtävistä, kykyä tarttua vaihteleviin tehtäviin ja vastuunottoa tehtävien loppuunsaattamisesta. Persoonana olet joustava, asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja innovatiivinen. Lisäksi tuotat hyvää ja sujuvaa tekstiä suomeksi. Kielitaidosta ja kulttuurien tuntemuksesta on hyötyä.

Muutokset esimerkiksi lainsäädännössä sekä uudistuvat työtavat edellyttävät jatkuvaa opiskelua ja osaamisen kehittämistä. Sinulla pitää olla oman auton käyttömahdollisuus.
Muut tiedot
Työpaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja on toistaiseksi voimassa oleva, viikkotyöaika 38,75 h/vko. Noudattamamme tes on Avainta TES. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työntekijän on koeajan aikana esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään.

Toivomme hakemukset sekä CV:t palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä osoitteeseen hameenlinna@vmp.fi. Laitathan aihe-kenttään "palveluesimies". Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointiprosessia hoitaa VMP Hämeenlinna ja lisätietoja antaa arkisin klo 9-16 Silja Syrjälä p. 050 917 8540.
Kesto
Toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Silja Syrjälä, hameenlinna@vmp.fi, 050 917 8540
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.02.2018 mennessä.