(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies sairaalalogistiikkaan (1900019V)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Kuvaus

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS Logistiikan liikevaihto on 240 milj. euroa ja työntekijöitä meillä on noin 400.

Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Haemme nyt Hyvinkäälle asiakaspalveluhenkistä

Palveluesimiestä

vastaamaan sairaalan logistiikkapalveluiden kokonaisuudesta ja johtamaan paikallista logistiikan ammattilaisten tiimiä. Vastuualueellesi kuuluvat päivittäisen operatiivisen toiminnan ohjaaminen kuljetusten ja osastologistiikan osalta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja parannat palvelukokonaisuutta ja tuotevalikoimaa yhdessä heidän kanssaan. Tärkeä osa työtäsi on prosessien jatkuva parantaminen ja osaat ottaa tiimiläisesi mukaan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän uudistuvassa sairaalassa ja hyvän perehdytyksen. Työlläsi olet osaltasi varmistamassa, että hoitotyötä tekevien ammattilaisten tarvitsemat tarvikkeet ja laitteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja potilaiden saama hoito on laadukasta.

Edellytämme sinulta kokemusta logistiikka-alalta tai hoitoalan tehtävistä ja esimiestyöstä. Eduksi katsomme kokemuksen sairaalaympäristöstä. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tarttua asioihin ja viedä niitä eteenpäin yhdessä tiimin kanssa. Lean-ajattelun tuntemus ja kokemus siihen liittyvistä kehittämismenetelmistä katsotaan eduksi.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto täydennettynä johtamisen ja hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon.
tai soveltuva opistotutkinto täydennettynä johtamisen ja hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.8.2019  
Ensisijainen sijainti: Hyvinkää-Hyvinkään sairaala
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja antaa Logistiikkapäällikkö Paula Mikkonen, puh. 040 591 0413, ke 5.6. klo 10-11.

Hakuaika päättyy: 17.6.2019