(Poistunut julkaisusta)

PALVELUESIMIES RIIHIKALLION RYHMÄKODEILLE, PKS, Tuusula
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.
Riihikallion palvelukeskus aloitti toimintansa helmikuussa 2014. Meillä on 2 ryhmäkotia (25+25 asukaspaikkaa) ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville vanhuksille ja 96 palveluasuntoa ikäihmisille.

 

Haemme nyt työstään innostuvaa 

PALVELUESIMIESTÄ RIIHIKALLION RYHMÄKODEILLE

Vastaat ryhmäkotien arjen sujumisesta, sopimuksenmukaisen hoidon toteutumisesta ja taloudesta. Toimit henkilökunnan esimiehenä ja olet tärkeä linkki sidosryhmäyhteistyössä. Yhteistyössä palveluasuntojen palveluesimiehen kanssa vastaatte palvelukorttelimme laadukkaasta toiminnasta sekä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomisesta yhdessä henkilöstömme kanssa.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta työskentelystä ikäihmisten sekä hyvää johtamistaitoa. Sinulla on aktiivinen ja kehittävä ote, etkä pelkää yllättäviäkään tilanteita. Sinulla on myös vahva kokemus esimiestyöstä.

Tarjoamme kannustavan ja innokkaan työyhteisön. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Palveluesimiehen hallinnollisena tukena on palvelu- ja myyntijohtaja sekä vertaistukena muiden palvelutalojemme palveluesimiehet.

Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Lisätietoja:www.yrjojahanna.fi/riihikallio. 

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää vaikka heti, kuitenkin viimeistään 24.6.2019 mennessä rekrytointikumppanimme sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit: Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.