(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Porvooseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Pidätkö työstä, jossa jokainen päivä on erilainen ja haluatko päästä osaksi huippu tiimiä?


Etsimme nyt PALVELUESIMIESTÄ Porvoon ja Loviisan alueille, päätoimipaikkasi sijaitsee Porvoossa.

Palveluesimiehenä vastaat nimettyjen asiakkuuksien palveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin joustavasti klo 6-18 välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta esimiestehtävistä. Lisäksi edellytämme soveltuvaa koulutustaustaa (siivousteknikko tai kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto). Hallitset myös taloushallinnon perusteet sekä omaat hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksesi. Toivomme, että olet puhtauspalvelualan ammattilainen ja seuraat alan kehitystä ja olet myös valmis oppimaan uutta. B-ajokortti on välttämätön työn liikkuvan luonteen takia, tehtävässä on mahdollisuus työsuhdeautoon.

Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivous- ja työpaikkapalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä oheisen linkin kautta hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.2.2020. Kysymyksiisi tehtävään liittyen vastaa arkisin klo 8-16 aluepäällikkö Katariina Kinos, puh. 0400 906158. 


ISS Direct - ison edut, pienen asenne! 

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -