(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Poriin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme L&T:n kiinteistöpalveluihin Porin yksikköön positiivista ja napakkaa

 

PALVELUESIMIESTÄ

 

määräaikaiseen työsuhteeseen 15.8.2019 saakka vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi Porissa ja lähialueilla. Tehtävänäsi on taata yritysasiakkaillemme korkea laatutaso ja optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista ja ohjaat sekä motivoit työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita. 

 

Haemme siivousalan ammattilaista, esim. siivousteknikkoa tai restonomia, jolla on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen työ sisältää myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla. Työ on erittäin liikuuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus.
 

Mikäli uskot olevasi oikea henkilö tehtävään, täytä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat.