Palveluesimies PK-seudulle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Etsimme PALVELUESIMIESTÄ avainasiakaskohteeseemme pääkaupunkiseudulle. 


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkatsuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.


Palveluesimiehenä vastaat oman vastuualueesi siivouspalveluiden tuottamisesta, kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupaustamme, seuraamalla palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin.


Työsi tärkeä fokus on johtaa omaa tiimiäsi innostavasti, ja resursoida päivittäistä operatiivista toimintaa. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa, ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyrityksen edustajien kanssa. Vastaat useammasta toimipisteestä, joten työssä tarvitaan vahvaa priorisointi- ja ongelmanratkaisukykyä. Etsimämme henkilö on tottunut pitämään useampia lankoja käsissään, ja osaa ottaa toiminnassaan kokonaiskuvan huomioon, myös paineen alla.

Tehtävä on tulosvastuullinen, ja työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on arkisin klo 7-19 välillä. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.


Etsimämme henkilö omaa useamman vuoden työkokemuksen siivousalalta, sekä esimiestehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös ajantasaiset ja hyvin hallussa olevat IT-taidot, hyvän suomen kielen taidon ja B-ajokortin, sillä vastuullasi on useampi toimipiste. Työsuhdeauto on mahdollinen.


Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työn. Edistyksellisenä alan toimijana panostamme aktiivisesti esimiestyön tukemiseen robotiikan ja automatiikan keinoin, minkä tarkoituksena on vähentää kiirettä, jotta esimies voi keskittyä olennaiseen - tiimin tukemiseen ja työn johtamiseen.


Tule mukaamme luomaan tiloja joissa on hyvä olla, ja rakentamaan oma ISS urapolkusi!


Kiinnostuitko? Mikäli kyllä, lähetä hakemuksesi CV:n kera 7.3.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot