(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, palvelussuhde- ja palkkapalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Henkilöstöpalvelut

Kultarikontie 1 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Etsimme palvelussuhde- ja palkkapalveluja opetusalalle tuottavaan tiimiimme palveluesimiestä. 

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta tiimiesimiehen rooliin kuuluvista tehtävistä ja tunnet palvelussuhde- ja palkkaprosesseja, kunnallisia virka- ja työehtosopimuksia ja palkanlaskentajärjestelmiä. Teet yhteistyötä asiakkaan hr-toimijoiden kanssa ja toimit myös tiimisi palvelutuotannon rajapinnassa, joten hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot ovat kultaakin kalliimmat. Arvostamme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä aktiivista työ- ja kehittämisotetta ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutumista. Sinua on helppo lähestyä, hymysi irtoaa herkästi ja osaat sparrata tiimisi jäseniä. Kuntaorganisaation toimintalogiikan ymmärtäminen ja kokemus hr- tai palkanlaskentajärjestelmien käytöstä ja kehittämisestä sekä robotiikan käyttöönotosta helpottavat merkittävästi tehtäviesi haltuunottoa.

Johdat palveluesimiehenä tiimisi toimintaa ja vastaat sen tehtäväkenttään kuuluvien palveluiden tuottamisesta strategian ja sovittujen tavoitteiden mukaisesti opetusalalle. Tehtäväsi on varmistaa, että palveluiden laatu vastaa asiakkaiden odotuksia sekä voimassa olevaa lainsäädäntöä ja sopimuksia. Vastaat myös yhteistyöstä tiimisi asiakkaiden, heidän edustajiensa ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastuullesi kuuluvat lisäksi uusien toimintamallien ja sähköisten palvelujen kehittämiseen osallistuminen ja jalkauttaminen käytäntöön omassa tiimissäsi ja tiimisi tehtäväalueella. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tehtävänäsi on huolehtia lähiesimiesroolissasi tiimisi jäsenten osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista ja valmentavasta suorituksen johtamisesta. 

Haastattelun ensimmäinen kierros toteutetaan ryhmähaastatteluna 25.8.2020 aamupäivällä. Yksilöhaastatteluille on varattu aikoja 26.8.2020 ja 28.8.2020 iltapäivällä. Soveltuvuusarviointi, terveystarkastus ja luottotietojen tarkastus tehdään ennen työsopimuksen solmimista.

Vantaa uudisti organisaatiotaan ja Henkilöstöpalvelut on osa uutta Henkilöstön ja konsernipalveluiden palvelualuetta. Henkilöstöpalveluissa tuotamme palvelussuhde- ja palkkapalvelujen lisäksi hr-järjestelmäpalveluja sekä maksatuspalveluja Vantaan kaupungille, sen liikelaitoksille ja konserniyhtiöille, ja huolehdimme palveluihin liittyvistä viranomais- ja sidosryhmäyhteyksistä. 

Visiomme on olla luotettava ja ketterä, asiakasta kuuleva ja esimiestyötä tukeva palvelujen tuottaja, joka tarjoaa asiakkaalle modernit ja tehokkaat työvälineet ja prosessit. Arvomme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Toimipaikkamme sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet
  • Työmatkaedun

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto tai riittävä kokemus vastaavissa tehtävissä, lisäksi edellytetään soveltuvuutta esimiestehtäviin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min / viikko 


Yhteystiedot:

Henkilöstöpalvelupäällikkö
Aija Heiskanen
P. 050 4360 213
aija.heiskanen@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.