(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, palvelussuhde- ja palkkapalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Henkilöstöpalvelut

Kultarikontie 1 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Etsimme palveluesimiehellemme osaavaa seuraajaa. 

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta tiimiesimiehen rooliin kuuluvista tehtävistä ja tunnet palvelussuhde- ja palkkaprosesseja, kunnallisia virka- ja työehtosopimuksia ja palkanlaskentajärjestelmiä. Teet yhteistyötä asiakkaan hr-toimijoiden kanssa ja toimit myös tiimisi palvelutuotannon rajapinnassa, joten hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot ovat kultaakin kalliimmat. Palveluesimiehen tehtävässä arvostamme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä aktiivista työ- ja kehittämisotetta ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutumista.

Johdat tiimisi toimintaa ja vastaat sen tehtäväkenttään kuuluvien palveluiden tuottamisesta strategian ja sovittujen tavoitteiden mukaisesti sosiaali- ja terveystoimen toimialalle. Tehtäväsi on varmistaa, että palveluiden laatu vastaa asiakkaiden odotuksia sekä voimassa olevaa lainsäädäntöä ja sopimuksia. Vastaat myös yhteistyöstä tiimisi asiakkaiden, heidän edustajiensa ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastuullesi kuuluvat lisäksi uusien toimintamallien ja sähköisten palvelujen kehittämiseen osallistuminen ja jalkauttaminen käytäntöön omassa tiimissäsi ja tiimisi tehtäväalueella. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tehtävänäsi on huolehtia lähiesimiesroolissasi tiimisi jäsenten osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista ja valmentavasta suorituksen johtamisesta. 

Vantaa uudisti organisaatiotaan ja Henkilöstöpalvelut on osa uutta Henkilöstön ja konsernipalveluiden palvelualuetta. Henkilöstöpalveluissa tuotamme palvelussuhde- ja palkkapalvelujen lisäksi hr-järjestelmäpalveluja sekä maksatuspalveluja Vantaan kaupungille, sen liikelaitoksille ja konserniyhtiöille, ja huolehdimme palveluihin liittyvistä viranomais- ja sidosryhmäyhteyksistä. 

Visiomme on olla luotettava ja ketterä, asiakasta kuuleva ja esimiestyötä tukeva palvelujen tuottaja, joka tarjoaa asiakkaalle modernit ja tehokkaat työvälineet ja prosessit. Arvomme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Toimipaikkamme sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet
  • Työmatkaedun


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto tai riittävä kokemus vastaavissa tehtävissä. Lisäksi edellytetään soveltuvuutta esimiestehtäviin.

Luemme eduksi: Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, asiakaspalvelun osaamista ja aktiivista työ- ja kehittämisotetta. Eduksi luemme kunnallisten virka- ja työehtosopimusten, palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien tuntemuksen sekä kokemuksen esimiestehtävistä. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Henkilöstöpalvelupäällikkö

Heiskanen, Aija

0504360213

aija.heiskanen@vantaa.fi


Tavoitettavissa


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.