(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies palvelupäälliköiden sijaiseksi Asiakaspalveluun ja myyntiin (Joensuu tai Kuopio)
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta -ja asiantuntijatehtävien osalta.


Haemme nyt palveluesimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen toimimaan esimiesten sijaisena kesän 2020 aikana.


Tehtävässä Sinulle tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus toimia palvelupäälliköiden sijaisena. Sinun vastuullesi tulevat palvelutuotannon suunnittelu ja organisointi, tiimisi henkilöstön osaamisen kehittäminen, valmentava johtaminen, HR-asiat, sekä tiimisi tavoitteiden mukaisen tekemisen varmistaminen sijaisuusjaksojen aikana.


Toivomme Sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä joustavuutta ja taitoa hallita kokonaisuuksia.


Sinulla on vahva asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote ja näyttöjä erinomaisista tiimityöskentelytaidoista. Kehität tiimiäsi valmentavan esimiestyön opein, auttaen jokaista kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi.


Menestyt tehtävässä, mikäli tunnistat itsesi positiiviseksi tunnelman luojaksi, omaat vahvan paineensietokyvyn ja olet yrittäjähenkinen osaaja.


Edellytämme tehtävään valittavalta kokemusta vastuullisista palveluiden ohjaamista ja/tai valmentamista sisältäneistä organisointitehtävistä, HR-asioiden tuntemista sekä näyttöjä asiakokonaisuuksien perehdyttämisestä ja tuloksellisuuden varmistamisesta. Aikaisempi kokemus finanssialan, myynnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun tehtävistä on eduksi. 


Olethan valmis vuorotyöhön ja valmis tekemään yhteistyötä eri tiimien kanssa kesän 2020 aikana. Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työt alkavat kesäkuussa tai sopimuksen mukaan.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä esimiestyössä. 


Tunnistitko itsesi? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Hae kuitenkin viimeistään 28.05.2020.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/palveluesimies-palvelupaallikoiden-sijaiseksi-asiakaspalveluun-ja-myyntiin-joensuu-tai-kuopio/


Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Miitri Sivonen puhelimitse pe 22.05. klo 10.00 - 11.00 ja ti 26.05. klo 16.00-17.00, puh 050 565 9628.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.