Palveluesimies Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Haemme nyt innokasta ja energistä PALVELUESIMIESTÄ Ouluun, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kiinteistöjen ylläpitopalvelut -yksikköömme.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!


Palveluesimiehenä vastaat kiinteistön ylläpitopalveluiden tuottamisesta, kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Organisoit myös tiimisi toimintaa: opastat ja perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä ja kohteisiin, laadit työvuorolistoja, huolehdit tavaratilauksista, suoritat laadunvalvontaa sekä hoidat tarvittaessa sijaisjärjestelyjä oman osaamisesi mukaan. Toimit lisäksi aluepäällikön oikeana kätenä, avustaen erilaisissa tehtävissä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ajoittuvat arkisin pääsääntöisesti klo 7-16 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.


Tehtävä edellyttää alan koulutusta, kuten LVIS- tai rakennusalan insinööri. Työkokemusta kiinteistöalan työtehtävistä tulisi olla vähintään 2-3 vuotta. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää kykyä toimia asiakaslähtöisesti, vahvalla palveluasenteella. Olet pidetty työkaveri, ja omaat proaktiivisen ja ratkaisukeskeisen työotteen. Tarvitset tehtävässä myös hyviä IT-taitoja, oman auton käyttömahdollisuuden sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. 


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattitaitoiseksi esimieheksi, monipuolisessa ja dynaamisessa tehtävässä. Tukenasi ovat loistavat työtoverit ja osaava tiimi. ISS:llä sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä ja edetä urallasi, suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Tule luomaan oma urapolkusi!


Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi CV:n kera 20.6.2021 mennessä. 


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Risto Kemppainen, puh. 0400 606 567.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot