(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Pidämme huolta katoista ja lattioista sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme reipasta henkilöä tukemaan meitä juuri tässä! Meillä on hakusessa Ouluun
 
PALVELUESIMIES
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Palveluesimiehenä vastaat siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi. Tehtävänäsi on taata yritysasiakkaillemme korkea laatutaso ja optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista ja ohjaat sekä motivoit työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, tiimisi sekä kollegoidesi kanssa. L&T:llä palveluesimiehen työnkuva on monipuolinen; budjetoit, teet korjaavia toimenpiteitä, johdat ja kannustat sekä myyt. Tämä on siis todella tuhannen taalan paikka näyttää kyntesi siivousalalla ja oppia rutkasti uutta!
 
Ketä etsimme? Haemme ammattilaista, esim. siivousteknikkoa tai restonomia, jolla on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen työssä pääset käyttämään monipuolisesti erilaisia järjestelmiä sekä raportoimaan, joten odotamme IT-taitojesi olevan ajan tasalla. Työ on erittäin liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.
 
Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä uralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sairauskassa sekä henkilökuntakerhojen kautta lunastettavat edut, mm. kulttuuri- ja liikuntasetelit. Meihin työnantajana voit perehtyä laajemmin osoitteessa www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia!
 
Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi 31.5.2019 mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan odota liian pitkään, sillä paikka täytetään heti nohevan henkilön löydyttyä. Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hanna-Mari Nevala (p. 0505150415). Tavoitat hänet parhaiten 31.5 klo 8-10, 5.6. klo 14-16, 7.6. klo 8-9, 10.6. klo 15-16, 13.6. klo 8-9 ja 14.6. klo 8-9.