(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Pidämme huolta katoista ja lattioista sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme reipasta henkilöä tukemaan meitä juuri tässä!
 
Haemme Ouluun
 
PALVELUESIMIESTÄ
 
vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta. Tehtävänäsi on taata yritysasiakkaillemme korkea laatutaso ja optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista ja ohjaat sekä motivoit työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, tiimisi sekä kollegoidesi kanssa. L&T:llä palveluesimiehen työnkuva on monipuolinen; budjetoit, teet korjaavia toimenpiteitä, johdat ja kannustat sekä myyt. Tämä on siis todella tuhannen taalan paikka näyttää kyntesi siivousalalla ja oppia rutkasti uutta!
 
Haemme ammattilaista, esim. siivousteknikkoa tai restonomia, jolla on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen työssä pääset käyttämään monipuolisesti erilaisia järjestelmiä sekä raportoimaan, joten odotamme IT-taitojesi olevan ajan tasalla. Työ on erittäin liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.
 
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä uralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Meihin työnantajana voit perehdtyä laajemmin osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia!
 
Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi 31.3.2019 mennessä. Älä kuitenkaan odota liian pitkään, sillä paikka täytetään heti nohevan henkilön löydyttyä. Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hanna-Mari Nevala (p. 0505150415) 21.3. klo 9-11 ja 13-14, 25.3. klo 14-16, 26.3. klo 13-15 sekä 29.3. klo 15-16. Huomioimme ainoastaan verkkosivujemme kautta täytetyt hakemukset.