(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Oulun alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt palveluhenkistä ja oppimishaluista KIINTEISTÖNHUOLLON PALVELUESIMIESTÄ TAI PALVELUESIMIESHARJOITTELIJAA Oulun alueelle.

ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhuollon palveluesimiehenä työtehtäviisi kuuluu johtaa oman vastuualueesi asiakaskohteiden kiinteistönhuollon palvelutuotantoa. Vastaat kiinteistönhuollon laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kasvatat liiketoimintaa kannattavasti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit esimiehenä alueen kiinteistönhoitajille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Varmistat, että tiimilläsi on käytössä laadukkaat ja uudenaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Vastaat alueellasi monipuolisesti toimitila- ja liikekiinteistöjen hoidosta. Raportoit kiinteistönhuollon aluepäällikölle.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä ei ole pelkästään kokemusvuodet, vaan ennen kaikkea motivoitunut asenne, oppimishalu, sekä palava kiinnostus kiinteistöhuollon alaa ja palveluita kohtaan. Aikaisempi kokemus katsotaan silti eduksesi esim. kiinteistönhuollon palvelutiimin tai -organisaation esimiestehtävistä ja/tai palveluohjaajana toimimisesta. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (esim. talo-, sähkö-, automaatio-, energia- tai LVI-tekniikan insinööri). Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija, sillä tarjoamme tarvittaessa mahdollisuuden lopputyön tekemiselle. Olet tulosta tekevä myynnillinen asiakaspalvelija ja tietenkin innostava ja reilu tuleva esimies. Haluat mielelläsi työskennellä asiakasrajapinnassa ja hoitaa asiakassuhteita joustavasti. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot ja hallitset sähköisten huoltokirjojen käytön. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa, ajokorttia ja autoa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Meiltä saat haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tähän tehtävään tulet saamaan meiltä erityisen kattavan perehdytyksen sekä tuen tehtävässäsi onnistumiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kalle Kivelä ti 10.7.2018 klo 12-15, puh. 0400415840.