(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, Ohjaamo Vantaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, työllisyyspalvelut
Ohjaamo Vantaa

Lummetie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 16.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 09.12.2019


Ohjaamo Vantaa edistää nuorten työllisyyttä ja ehkäisee syrjäytymistä tarjoamalla alle 30-vuotiaille nuorille tukea ja ohjausta työhön, koulutukseen ja palveluihin. Ohjaamosta nuoret saavat eri organisaatioiden asiantuntijoiden palveluita matalalla kynnyksellä ja saman katon alta. 

Haemme iloiseen, itseohjautuvaan ja asiantuntevaan työyhteisöömme palveluesimiestä johtamaan nuorten palvelut ja Ohjaamo -vastuualuetta. Haettava tehtävä tarjoaa näköalapaikan valtakunnalliseen Ohjaamo-toimintaan ja sen kehittämiseen yhdessä Suomen suurimmista kaupungeista.

Ohjaamossa työskentelee 26 henkilöä, joista noin puolet on kaupungin työntekijöitä ja puolet TE-toimiston työntekijöitä. Palveluesimies vastaa kaupungin työntekijöiden, työ- ja elinkeinoministeriön rahoituksella palkattujen TE-asiantuntijoiden ja muiden toimijoiden (Kela, kolmas sektori, yritykset jne.) muodostaman monialaisen Nuorten palvelut ja Ohjaamo-toiminnan kokonaisuuden johtamisesta, kehittämisestä ja toteuttamisesta. Palveluesimies toimii lähiesihenkilönä yhdeksälle kaupungin työntekijälle ja vastaa koko toiminnan operatiivisesta johtamisesta.

Lisäksi palveluesimies toimii tulosalueen asiantuntijana nuorten palveluiden kehittämiseen ja nuorten työllistämiseen liittyen. Hän kehittää, rakentaa ja koordinoi nuorten työllistämiseen ja ohjaukseen liittyvää verkostoa ja sen toimintaa aktiivisella työotteella. Palveluesimies toimii myös Vantaan edustajana valtakunnallisessa Ohjaamo-verkostossa.

Palveluesimies vastaa toiminnan ja palveluiden suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta Vantaan kaupungin strategisten tavoitteiden ja Uudenmaan TE-toimiston Ohjaamo-toimintaa koskevien linjausten mukaisesti. Keskeisimmät toiminnalle asetetut tavoitteet koskevat Vantaan nuorisotyöttömyyden alentamista ja nuorten neuvonta- ja ohjauspalveluiden laadukasta toteuttamista.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta verkostojen ja/tai projektin johtamisesta sekä osaamista ja näkemystä nuorten työllistymistä edistävien palveluiden kehittämisestä ja toteuttamisesta. Operatiivisen toiminnan ja henkilöstön valmentava johtaminen ovat keskeinen osa tehtävää.

Tehtävässä saattaa jatkua myös määräajan jälkeen.

Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo avovastauksissasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Luemme eduksi: 

  • Vahvan motivaation tehtävään ja siinä kehittymiseen
  • Monipuolisen kokemuksen esihenkilötyöstä 
  • Kannustavan, kehittävän ja valmentavan otteen johtamiseen 
  • Osaamisen nuorten työllistymiseen ja syrjäytymisen ehkäisyyn liittyvistä asioista 
  • Monipuolisen osaamisen verkostoyhteistyöstä ja verkostojen johtamisesta ja kehittämisestä 
  • Kokemuksen asiakas- ja ohjauspalveluiden kehittämistyöstä 
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3232,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Määräaikaisessa tehtävässä koeajan kesto on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
rekrytointi@vantaa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.