(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies | Marketkaupan monikanavainen asiakaspalvelu
S-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Verkkokauppa on murroksessa ja kehittyy kiihtyvällä vauhdilla. S-ryhmän Marketkaupan monikanavaisen asiakaspalvelun on vastattava tähän kiihtyvään tahtiin kehittämällä omaa toimintaansa jatkuvasti vastaten asiakkaiden tarpeisiin. Kehitämme toimintaamme sekä omassa tiimissä, että yhteistyössä koko verkkokauppaa kehittävän organisaation kanssa. Kaikki kehitys tehdään asiakas keskiössä ja asiakaspalvelun merkitys on tässä korvaamaton. Olisiko sinulla halukkuutta hypätä mukaan vauhdikkaaseen verkkokaupan maailmaan ja tulla mukaan rakentamaan asiakkaillemme parempaa arkea?

Tarkemmin tehtävästä

Haemme palveluesimiestä määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen vuoden 2021 loppuun saakka. Tehtävässä toimit palveluneuvojien tiimin toisena esimiehenä. Palveluneuvojat vastaavat etulinjassa verkkokaupan asiakkaiden kysymyksiin puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä. Lisäksi he tukevat asiakkaitamme sekä kivijalan että verkkokaupan asioinnissa. Palvelemme asiakkaita useissa S-ryhmän ketjuissa.

Palveluesimiehen roolissa sinä puolestasi tuet tiimiä arjen asioissa, vastaat koko tiimin työvuoroista, keskeisien lukujen seurannan ajantasaisuudesta sekä tiimin yhteisten tavoitteiden ja työtehtävien maaliin saattamisesta. Toiminnan kehittäminen on roolissasi avainasemassa, sillä verkkokauppamme kasvaa koko ajan ja meidän on kyettävä vastaamaan kasvavaan asiakkaiden kontaktimäärään entistä tehokkaammalla toiminnalla.

Kun skaalaamme ja kehitämme palvelua, on edessämme paljon kysymyksiä, mutta valmiita vastauksia vähemmän. Työsi onkin paljon mahdollisuuksien löytämistä, ennen kokemattoman kokeilua ja rohkeiden päätösten tekemistä – asiakkaidemme parhaaksi.

Mihin pääset mukaan

Haluaisitko mukaan tiimiin, joka tarjoaa päivittäin uusia mahdollisuuksia kehittää itseään ja tapaansa toimia. Asiakkaat ja heidän toiveensa muuttuvat koko ajan ja haluamme tarjota jatkuvasti toiveet ylittävää palvelua. Matkamme tässä on vielä kesken ja haluamme sinut mukaan tekemään parempaa asiakaspalvelua yhdessä kanssamme. Haasteita riittää kentän monimuotoisuudessa ja kaikkien ketjujen erityispiirteissä, mutta haasteet on tehty voitettaviksi yhdessä.

Tarjoamme sinulle innostavan ja haastavan työn Suomen suurimman kaupan alan toimijan palveluksessa positiivisessa työyhteisössä. Saat ympärillesi kannustavat sekä osaavat kollegat, jotka auttavat sinut työssä alkuun ja tukevat sinua päivittäisessä työssäsi.

Pääset myös työskentelemään moderniin avokonttoriimme Vallilaan, jossa olemme panostaneet paljon tilojen yleiseen viihtyvyyteen sekä käytettävyyteen. Jaksaminen ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä ja panostamme erityisesti hyvään työergonomiaan. Meillä pääset myös nauttimaan Suomen laajimmista henkilöstöeduista, joista voit lukea lisää täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Olet etsimämme palveluesimies, jos olet innovatiivinen, nopea oppimaan ja avoin muutoksille ja uusille näkökulmille asiakaspalvelun kehittämisessä. Toiveissamme olisi, että sinulla on aikaisempaa contact center työkokemusta sekä työntekijän että esimiehen roolissa sekä kykyä kehittää toimintaa innokkaalla otteella yhdessä muun tiimin kanssa. Työssäsi kohtaat paljon ihmisiä. Onkin tärkeää, että sidosryhmätyöskentely on sinulle luontevaa. Uskallat myös kysyä ja tarttua uuteen rohkein askelin. Itseohjautuvuutesi on vahvuutesi, ja vaikka uuden ideoinnin äärellä olemmekin, sinulla on myös kyky viedä asiat maaliin. Verkkokauppa ymmärryksestä on myös hyötyä tehtävässä menestymisen kannalta. Työn vaativuus huomioiden korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta nähdään eduksi.

Innostuitko? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta tarkemmin. Työkaveriksemme voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 22.9.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana, joten voit kuulla meistä ennen hakuajan päättymistä.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Raisa juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten ma 7.9. klo 14-16 tai ke 16.9. klo 14-16 numerosta 010 768 0605 tai sähköpostitse raisa.saari@sok.fi.