Palveluesimies Lohja-Kirkkonummi -alueelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Haemme nyt PALVELUESIMIESTÄ vastaamaan siivouspalveluista asiakaskohteissamme Kirkkonummi-Lohja -alueella


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Palveluesimiehenä vastaat alueen eri asiakkuuksien siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta seuraamalla asiakkuuksien palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa.


Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin 8-16 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. Raportoit tässä tulosvastuullisessa tehtävässä aluepäällikölle.


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (kuten siivousteknikko tai restonomi) tai aiempaa kokemusta siivoustyön esimiestehtävistä. Hallitset taloushallinnon perusteet ja sinulla on hyvät IT-taidot. Tarvitset työssäsi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja olet myös valmis oppimaan uutta. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin ja muut alan koulutukset. Tehtävän hoitaminen vaatii ajokorttia ja auton käyttöä, myös työsuhdeauto on mahdollinen. Tehtävään valitulle henkilölle teetämme perusmuotoisen turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän nykyaikaisessa ja kehittyvässä yrityksessämme, jossa osaamista arvostetaan. Tarjoamme kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Miia Hildén, puh. 050 573 6784.


Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2021. Liitäthän mukaan myös CV:si.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot