(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Lahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Etsimme PALVELUESIMIESTÄ Lahteen.


Palveluesimiehenä vastaat nimettyjen asiakkuuksien palveluiden tuottamisesta, kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa ISS Palveluiden asiakaslupausta, seuraamalla palveluiden ja laadun toteutumista päivittäin. Vastaat oman yksikkösi päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, sekä henkilöstön johtamisesta.


Toimit asiakasrajapinnassa, kehittäen ja syventäen asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen, vakituinen ja täysipäiväinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin, joustavasti klo 7-17 välille. Tehtävä alkaa 15.12.2020 tai sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden vahvaa ja monipuolista siivousalan työkokemusta. Kokemus esimiestehtävistä ja alan ammatillisesta koulutuksesta katsotaan eduksi. 


Hallitset taloushallinnon perusteet ja Office-ohjelmat. Suomen kieli on hallussa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Muun kielitaidon katsomme eduksi. Etsimämme henkilö on siivous- ja puhtauspalvelualan ammattilainen, joka on varustettu vahvalla asiakaslähtöisellä asenteella ja valmiudella ottaa vastuuta ja oppia uutta. B-ajokortti on välttämätön työn liikkuvan luonteen takia, ja tehtävässä on mahdollisuus työsuhdeautoon.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän isossa ja kehittyvässä kansainvälisessä konsernissa. Pääset työskentelemään nykyaikaisten ja tulevaisuuden siivous- ja työpaikkapalveluiden parissa, kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme.


Kuulostaako sinun paikaltasi? Jätä hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.11.2020.


Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Katariina Kinos, puh. 0400 906 158.