(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Kouvolan seudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019
Nyt hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Haemme siivouksen PALVELUESIMIESTÄ Kouvolan seudun kohteeseemme.
 
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.  Siivouskohteitamme ovat erilaiset asiakasympäristöt, joihin kuuluu niin julkisen kuin yksityisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.
 
Palveluesimiehenä vastaat alueen asiakkuutemme siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla asiakkuutemme palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Kouvolan keskustasta. Työaika on arkisin noin klo 8-16, mutta toivomme joustavuutta tarvittaessa työaikojen suhteen.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa alan tuntemusta, kokemusta esimiestehtävistä ja alan koulutusta. Sinulla tulee pysyä monet langat käsissäsi ja hallitset taloushallinnon sekä tietotekniikan hyvin. Lisäksi työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa ja kohtuullista englannin kielen taitoa.  Voimassa olevan työturvallisuuskortin ja muut alan kurssit katsomme eduksi. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja olet myös valmis oppimaan uutta. Tehtävä edellyttää ajokorttia, sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Tulemme teettämään hakijalle suppean turvallisuusselvityksen, joten taustasi tulee olla nuhteeton, joka on edellytys työsopimukselle.
 
Meiltä saat haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme myös mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivouspalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Eila Aholainen numerosta 0405795552.