(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies kotihoitoon/palvelusuunnittelija, KoskiHoiva Oy (Tampere) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Asiakkaamme KoskiHoiva Oy on keskisuuri hoivapalvelualan yritys, joka toimii Pirkanmaan alueella. KoskiHoiva tuottaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja kotiin, jotta heidän asiakkaansa voivat elää yksilöllistä ja mielekästä arkea omassa tutussa kotiympäristössään.

Haemme heille nyt

PALVELUESIMIESTÄ KOTIHOITOON/PALVELUSUUNNITTELIJAA

vastaamaan jokapäiväisestä esimiestyöstä, palvelusuunnittelusta, palveluiden laadusta ja asiakaspalvelusta. 

Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. esimiestyön ja palvelusuunnittelun lisäksi käytännön  asiakastyötä, hoivapalveluiden alan tapahtumiin osallistumista ja kontaktiverkoston luomista. Tärkeä osa työtäsi on henkilöstön motivointi, työvuoro- ja asiakasaikojen palvelusuunnittelua sekä työtapojen perehdyttäminen työntekijöille yhdessä hoivapalvelupäällikön kanssa. Lisäksi tulee olla valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön, päivystysviikonloppuja tulee noin 3-4 viikon välein. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kotihoidon tuntemusta, halua kehittää palvelua ja osallistuvaa otetta esimiestyöhön. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla mielellään sairaanhoitajan koulutus / hoiva-alan koulutus sekä aiempaa kokemusta esimies- ja hoitotyöstä.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työnkuvan kotiin toimitettavien palveluiden saralla. Työtehtäviä voidaan muokata osaamisesi mukaan. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava HR-konsultti Nina Koskinen arkisin klo 8-16, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.