(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, Kotihoidon Resurssipooli
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Kuvaus tehtävästä: Espoon kotihoidossa on yhteensä noin 2500 asiakasta. Vakinaista henkilöstöä on yli 400 kpl. Resurssipoolin henkilöstö koostuu kiertävistä hoitajista, työnjärjestelijöistä ja etähoidon työntekijöistä. Henkilöstöä on yhteensä yli 50 kpl. Resurssipoolin palveluesimiehenä vastaat kotihoidon asiakkaille tuotettavan palvelun järjestelystä, yksikön toimintaprosesseista ja niiden kehittämisestä kotihoidon strategian mukaisten tavoitteiden toteuttamiseksi. Varmistat myös toiminnan laatua ja edistät henkilöstösi osaamisen kehittämistä. Vastuullasi on noin kahden M€ budjetti. Toimit kotihoidon johtoryhmän jäsenenä, jolloin pääset vaikuttamaan kotihoidon toimintaan koko kaupungin alueella, Toteutamme kotihoidon alueella Lean-johtamisen periaatteita.

Haastattelut järjestetään 17-18.2.2020.

Työpaikan nimi: Resurssipooli, Tuomarilantie 19, 02760 Espoo

Työaika: 38h45 min /vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto, alan riittävä tuntemus ja johtamistaito (sosiaalihuoltolaki (1301/2014) 46 A § (292/2016))

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa esimieskokemusta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme johtamisen ja/tai hallinnon lisäkoulutusta tai ylempää korkeakoulututkintoa.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot