(Poistunut julkaisusta)

PALVELUESIMIES, Kirkkonummi, Masala
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.
Vuonna 2015 valmistuneessa Valkokullassa tulijat otetaan avosylin vastaan, ja myös vieraat tuntevat olonsa oitis tervetulleiksi. Viihtyisät yhteiset tilat täyttyvät elämästä, kun asukkaat viettävät aikaa yhdessä. Suosittua ajanvietettä ovat jumpat, musiikkihetket, bingo ja boccia, jota pelataan sekä sisällä että sään salliessa ulkona. Valkokullan puutarha on asukkaiden ilo! Upea pihapiirimme tarjoaa tekemistä aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn: siemenestä nousevat taimet, yrtit ja kukkaloisto tuovat väriä arkeen ja juhlaan. Kauniilla säällä katetaan päiväkahvitkin ulos. Valkokultaa ympäröi vehreä luonto ja kävely- ja pyöräteiden verkosto. Kauppa, posti ja kirjasto löytyvät läheltä ja juna-asemakin alle puolen kilometrin päästä.

 

Haemme nyt Valkokultaan, Kirkkonummelle työstään innostuvaa 

PALVELUESIMIESTÄ 

Vastaat ryhmäkotien (12+13 asukasta) ja palveluasumisen asukkaiden arjen sujumisesta, sopimuksenmukaisen hoidon toteutumisesta ja taloudesta. Toimit henkilökunnan esimiehenä ja olet tärkeä linkki sidosryhmäyhteistyössä. Vastaat palvelukorttelimme laadukkaasta toiminnasta sekä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomisesta yhdessä henkilöstömme kanssa.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta työskentelystä ikäihmisten sekä hyvää johtamistaitoa. Sinulla on aktiivinen ja kehittävä ote, etkä pelkää yllättäviäkään tilanteita. Sinulla on myös vahva kokemus esimiestyöstä.

Tarjoamme kannustavan ja innokkaan työyhteisön. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Palveluesimiehen hallinnollisena tukena on palvelu- ja myyntijohtaja sekä vertaistukena muiden palvelutalojemme palveluesimiehet.

Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Lisätietoja: https://www.yrjojahanna.fi/palvelutalot/valkokulta/

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää vaikka heti, kuitenkin viimeistään 31.08.2019 mennessä rekrytointikumppanimme sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit: Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.