(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies kiinteistönhoitoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme KIINTEISTÖHOIDON PALVELUESIMIESTÄ vastaamaan Espoon, Lohjan ja Karkkilan alueiden esimiestehtävistä.

ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhuollon palveluesimiehenä työtehtäviisi kuuluu johtaa oman vastuualueesi asiakaskohteiden kiinteistönhuollon palvelutuotantoa. Vastaat kiinteistönhuollon laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kasvatat liiketoimintaa kannattavasti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit esimiehenä alueen kiinteistönhoitajille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Vastaat alueellasi monipuolisesti toimitila- ja liikekiinteistöjen hoidosta. Raportoit kiinteistönhuollon aluepäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen

Tehtävässä onnistumisen edellytys on, että sinulla on vankkaa kokemusta ja osaamista kiinteistönhuollon alalta. Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja tai useamman vuoden kokemusta kiinteistönhuollon palvelutiimin tai -organisaation esimiestehtävistä tai palveluohjaajana toimimisesta. Olet tulosta tekevä myynnillinen asiakaspalvelija ja tietenkin innostava ja reilu esimies. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot ja hallitset sähköisten huoltokirjojen käytön. Tehtävässä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa, ajokorttia ja autoa. Työ sisältää jonkin verran matkustamista, johon tarvitset ajokorttia.


Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito ja motivaatio on meille erittäin tärkeitä, ja siksi haluamme pitää huolta mahdollisuuksista kehittyä ja edetä uralla. Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.8. oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Lari Kääriäinen numerosta +358405078639.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/- ISS on savuton työpaikka -