Palveluesimies kiinteistön ylläpitopalveluihin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme nyt ammattitaitoista PALVELUESIMIESTÄ vastaamaan kiinteistön ylläpitopalveluiden palvelutuotannosta pääkaupunkiseudulla
 
ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!
 
Palveluesimiehenä johdat ja kehität oman vastuualueesi asiakaskohteiden palvelutuotantoa. Vastaat kiinteistön ylläpitopalveluiden laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta, sekä kasvatat ja kehität liiketoimintaa kannattavasti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit myös esimiehenä alueesi työntekijöille johtaen heidän työtään ja luoden itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin.
 
Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8-16 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. Raportoit tehtävässäsi kiinteistöjen ylläpitopalveluiden aluepäällikölle.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa työkokemusta ja osaamista kiinteistöliiketoiminnan tai muun palveluliiketoiminnan alalta. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten teknikko tai insinööri. Olet tulosta tekevä myynnillinen asiakaspalvelija ja työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa. Koet tiimin johtamisen omaksi vahvuusalueeksesi ja sinulla on kokemusta palvelutiimin esimiestehtävistä. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot sekä hyvä suomen kielen taito. Englannin kielen taito sekä aiempi kokemus sähköisten huoltokirjojen käytöstä katsotaan eduksi. Työn liikkuvan luonteen takia tarvitset B-ajokortin.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ison ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Tarjoamme kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin toimistoaikaan aluepäällikkö Heidi Koskinen, puh. 040 5260 703.
 
Kuulostaako sinun paikaltasi? Jätä meille hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.12.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot