Palveluesimies kiinteistön ylläpitopalveluihin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2021

Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!


Haemme nyt PALVELUESIMIESTÄ vastaamaan kiinteistön ylläpitopalveluiden palvelutuotannosta pääkaupunkiseudulla.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. 


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!


Palveluesimiehenä johdat ja kehität oman vastuualueesi asiakaskohteiden palvelutuotantoa. Vastaat kiinteistön ylläpitopalveluiden laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta, sekä kasvatat ja kehität liiketoimintaa kannattavasti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit myös esimiehenä alueen työntekijöille. Johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Tehtävässä raportoit kiinteistöjen ylläpitopalveluiden aluepäällikölle. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, klo 8-16 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta ja osaamista kiinteistöliiketoiminnan tai muun palveluliiketoiminnan alalta. Sinulla on alalle soveltuva tekninen koulutus, kuten teknikko tai insinööri. Olet tulosta tekevä myynnillinen asiakaspalvelija, sekä innostava ja reilu esimies. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Intohimonasi on kehittää palveluita ja liiketoimintaa.  Lisäksi sinulla tulee olla hyvät IT-taidot sekä hyvä suomen kielen taito. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.


Jätäthän hakemuksesi tehtävään CV:n kera 15.8.2021 mennessä.
Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Heidi Koskinen, puh. 0405260703.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot