(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies kiinteistöhuoltoon
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Vahvistamme Pääkaupunkiseudun yksikköämme


Etsimme nyt


KIINTEISTÖHUOLLON PALVELUESIMIESTÄ


Kiinteistönhoitajiemme esimiehenä vastaat osaltasi asiakaskohteidemme kiinteistönhoidon operatiivisesta suunnittelusta ja arjen sujuvuudesta.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kokemusta työnjohtotehtävistä ja asiakkuuksien tuloksellisesta hoitamisesta. Sinulla on tehtävään tarvittava kiinteistöpalvelualan tuntemus ja ammatillinen pätevyys.


Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet motivoiva ja innostava esimies tiimillesi ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Juha-Pekka Paalo 0444124115 juha-pekka.paalo@rtkpalvelu.fi


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.