Palveluesimies - kiinteistöhuolto
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2021

ETSINTÄKUULUTUS! Etsimme sinua, alasi paras kiinteistöhuollon esimies.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistö- ja toimitilapalvelualan yrityksessä.


Etsitkö uutta työpaikkaa, jossa pääsee tekemään hommia parhaassa porukassa - hommat hoituvat ja huumori kukkii? Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen luotettavaa, oma-aloitteista ja hyvää tyyppiä työskentelemään maan parhaan kiinteistönhuoltotiimin esimiehenä.


Tehtäväkenttä on sopiva sekoitus päivittäistyötä, tiimin johtamista ja sen kehittämistä.
Teknisen osaamisen lisäksi sinulla on työhösi yrittäjämäinen ote, vahvaa oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Asiakas on sinulle tärkein, ja omaat positiivisen suhtautumisen elämään. Työkalupakissasi on toleranssia silloinkin, kun hommat menevät pieleen, tai kiire yllättää. 

Otat mielelläsi vastuuta, ja ymmärrät tiimisi työpanoksen merkityksen ja vastuun kokonaisuuden kannalta. 


Tärkein valttikorttisi tehtävässä menestymiseen, on kokemus esimiestyöstä. Sinulta löytyy myös B-ajokortti, tekninen koulutus kiinteistö- tai rakennusalalta, sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työtehtävät suoritetaan pääosin Helsingin Pitäjänmäellä, ja lähiympäristön (Espoo) alueella. Työaika on 37,5 h /viikko ja päivittäinen työaika on 7,5 h sijoittuen klo 7 – 17 välille. 

ISS:llä pääset halutessasi syventämään osaamistasi monin eri tavoin. Tule luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla!


Laita vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera jo tänään, sillä paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt! Hakuaika tehtävään päättyy 1.8.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot