(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, kiinteistöhuolto
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haemme nyt liiketoiminnan kasvaessa PALVELUESIMIESTÄ vahvistamaan tiimiämme ja vastaamaan kiinteistöhuollon palveluistamme valituissa kohteissamme Oulun alueella.


ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat aina pienistä huolto- ja korjaustöistä, kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Palveluesimiehenä johdat ja kehität oman vastuualueesi asiakaskohteiden palvelutuotantoa. Vastaat palveluiden laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kasvatat ja kehität liiketoimintaa kannattavasti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit myös esimiehenä alueen työntekijöille sekä palveluohjaajille. Johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Tehtävässä raportoit kiinteistöjen ylläpitopalveluiden aluepäällikölle. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti klo 8-17 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. 


Tehtävässä onnistumisen edellytys on vankka kokemus ja osaaminen kiinteistöliiketoiminnan tai muun palveluliiketoiminnan alalta. Sinulla on alalle soveltuva koulutus (esim. rakennus- ja yhdyskuntatekniikan-, LVI-, energia-, sähkö- tai automaatioalan teknikon tai insinöörin koulutus) sekä mielellään kokemusta palvelutiimin esimiestehtävistä ja/tai asiakkuuksien hoitamisesta. Olet tulosta tekevä myynnillinen asiakaspalvelija ja innostava sekä reilu esimies. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Osaat kehittää palveluita ja liiketoimintaa.  Lisäksi sinulla tulee olla hyvät IT-taidot sekä hyvä suomen kielen taito. Englannin kielen taito sekä alueen asiakkuuksien tuntemus katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle vakavaraisen työnantajan palveluksessa ammattitaitoisen tiimin tuen, jossa tuemme myös sinua kehittämään omaa ammatillista osaamistasi. Tule kanssamme rakentamaan tiloja, joissa ihmiset viihtyvät!


Oletko hakemamme henkilö? Jätä meille hakemuksesi tähän tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 6.12.2020. Liitäthän hakemukseesi mukaan myös CV:n.