(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, kiinteistöhuolto
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessa on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitden joukossa ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ja sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. 

 

Oletko kiinteistöpalvelualan rautainen osaaja, jolla on kertynyt jo kokemusta esimiestyöstä?

 

Etsimme sisaryrityksellemme RTK-Palvelu Oy:lle Tampereelle kasvun myötä kiinteistöhuollon tiimiin uutta PALVELUESIMIESTÄ!

Tehtävissäsi tulet vastaamaan osaltasi kiinteistöhuollon asiakkaiden ja kohteiden tuotannollisesta sujuvuudesta. Vastuullisessa esimiesroolissa vastaat yli 10 hengen tiimin lähiesimiestehtävistä aina työn suunnittelusta rekrytointeihin ja myönteisen työilmapiirin luomiseen.  Roolissasi pääset myös osallistumaan kiinteistöhuollon palveluiden suunnitelmalliseen ja tulokselliseen kehittämiseen sekä RTK-Palvelun kannattavan kasvun mahdollistamiseen Pirkanmaan talousalueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta esimiestyöstä, asiakasrajapinnassa viihtymistä, ratkaisukeskeisyyttä sekä soveltuvaa kiinteistöhuollon koulutus- ja kokemustaustaa. Kiinteistöhuollon esimies osallistuu tarvittaessa myös käytännön töihin, joten hakemamme tekijä on valmis käärimään hihansa kentällä!

RTK-Palvelu tarjoaa osaajilleen modernit työkalut ja kilpailukykyisen palkkauksen työtehtävien menestyksekkään suorittamisen takaamiseksi.  RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Tavoite on, että heidän työntekijänsä työskentelevät yrityksessä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä työskentelemään vastuullisessa roolissa mielenkiintoisissa kohteissa ja rakentamaan osaltasi RTK-Palvelun menestystarinaa!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja alkuhaastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi