(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, kiinteistöhuolto
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Avainasiakkuusyksikkömme vastaa Business, IT & HQ -liiketoiminnan nimetyistä avainasiakkuuksista, joille toimitetaan ISS:n asiakkaalle antaman arvolupauksen mukaisia räätälöityjä kokonaispalveluratkaisuja. Toiminnan lähtökohtana on aina asiakkuuksien liiketoiminnan syvällinen ymmärtäminen.

Haemme nyt kiinteistöhuollon PALVELUESIMIESTÄ avainasiakkuuteemme pääkaupunkiseudulle.

Palveluesimiehenä vastaat asiakkaan toimipisteiden kiinteistönhuollon palveluista valtakunnallisesti yhdessä ISS-verkoston kanssa. Toimit tulosvastuullisena kiinteistönhuollon tiimin esimiehenä asiakkaan pääkonttoriympäristössä, joten työn- ja henkilöstön johtamistaidot ovat tärkeitä. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan yhteyshenkilöiden ja muun esimiestiimin kanssa. Asiakkuudessa on käytössä uusimmat Nordic-tason innovaatiot, ja työskentelet vahvasti palveluita kehittäen asiakasrajapinnassa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla kokemusta esimiestehtävistä kiinteistöhuollon alalta, vahvaa näyttöä palvelukokonaisuuksien tuloksekkaasta johtamisesta sekä erinomaiset organisointitaidot. Hallitset mielelläsi suuria kokonaisuuksia ja ymmärrät kustannustehokkaan kiinteistötoiminnan edellytykset. Otteesi työhön on asiakaspalvelulähtöinen, olet aktiivinen, verkostoidut tehokkaasti työssäsi, ja sinulla on kykyä kehittää itsenäisesti palvelua sekä laadullisesti että taloudellisesti. Sinulla on tehtävään sopiva kiinteistöalan koulutus ja halu kehittyä palvelualan ammattilaisena ja esimiehenä. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on tehtävässä menestyksellisen toiminnan kannalta suotavaa.

Tarjoamme mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi arkipäiviin sijoittuvat työajat, uusimmat työnteon tavat ja välineet sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.


Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö, Otto Juhala toimistoaikaan arkisin, puhelimitse numerosta 050 569 8332.


Sopiko kuvauksemme sinuun? Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Täytä vain yhteystietosi ja lisää CV, Tee se pian tai viimeistään 5.4.2020.