(Poistunut julkaisusta)

PALVELUESIMIES kehitysvammaisten toimintakeskukseen
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haemme Toimintakeskus Kartanonhakaan innostunutta ja osaavaa

PALVELUESIMIESTÄ

vastaamaan korkeatasoisen, kehitysvammaisille henkilöille palvelua tarjoavan yksikön toiminnasta, tavoitteiden saavuttamisesta ja henkilöstön johtamisesta. Yksikkö tarjoaa työllistymistä ja osallisuutta edistävää työ- ja päivätoimintaa sekä eläkeikäisten toimintaa. Toimintamme perustuu erityistarpeiden tunnistamiseen ja kirjalliseen palveluiden toteuttamisen suunnitelmaan. Palvelumme on kehitetty vastaamaan asiakkaiden yksiköllisiä tarpeita ja itsemääräämisoikeutta. Toimintaamme leimaa into kehittyä ja rohkeus tarttua uusiin haasteisiin.

Palveluesimiehenä pääset kehittämään palvelujamme edelleen ja tekemään Toimintakeskus Kartanonhaasta alan suunnannäyttäjän. Olet kannustava ja osallistava esimies, joka kykenee itsenäiseen ja oma-aloitteiseen päätöksentekoon. Koska työ toimintakeskuksessa on tiimityötä, osallistut myös vaihtelevasti yksikön asiakastyöhön. Työssäsi pääset hyödyntämään osaamistasi esimerkiksi asiakkaiden itsemääräämisoikeuden toteutumisen edistämisestä, vaihtoehtoisista ja korvaavista kommunikointimenetelmistä, multisensorisesta työskentelystä ja kuntouttavasta työotteesta. Tukenasi on moniammatillinen, innovatiivinen työyhteisö sekä kollegoiden ja palvelupäällikön tuki.

Edellytämme
- sosiaali-/terveydenhuollon alan korkeakoulututkintoa, esimerkiksi sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti AMK
- kehitysvamma-alan työkokemusta
- kokemusta esimiestehtävistä tai esimiesopintoja
- valmiutta sitoutua Rinnekodin arvoihin, laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle motivoivan työnkuvan sekä mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen ison toimijan palveluksessa. Lisäksi tarjoamme lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kattavan liikunta- ja kulttuuriedun. Tarvittaessa on mahdollista vuokrata asunto kauttamme.

Olemme savuton ja päihteetön työpaikka ja teetämme huumeseulan työhöntulotarkastuksen yhteydessä. Työhöntulotarkastuksessa tarkistetaan myös rokotussuoja, sillä työntekijältä edellytetään tiettyjen rokotteiden voimassaoloa tartuntatautilain mukaisesti. Pyydämme valitulta rikosrekisterilain mukaisen otteen esitettäväksi.

Toimintakeskus sijaitsee hyvin yhteyksien päässä Helsingin Ruskeasuolla. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksyllä 2018. Huomaathan, että aloitamme haastattelut jo elokuussa ja voimme täyttää paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Katso lisää www.rinnekoti.fi ja https://www.rinnekoti.fi/rinnekoti/toimipisteet/toimipiste/toimintakeskus-kartanonhaka.html. Odotamme innolla hakemustasi!