(Poistunut julkaisusta)

PALVELUESIMIES kehitysvammaisten toimintakeskukseen
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen ja kotimainen kehitysvamma-alan palveluja tarjoava yhteiskunnallinen yritys ja yleishyödyllinen palvelusäätiö. Palvelujamme käyttävät vammaisuudesta, pitkäaikaisesta sairaudesta tai muusta syystä tukea tarvitsevat henkilöt lapsista vanhuksiin. Tuemme asiakkaitamme elämään hyvää elämää, jokainen omanlaistaan. Toimimme pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta osa palveluistamme on saatavilla myös valtakunnallisesti.

Haemme Toimintakeskus Kartanonhakaan innostunutta ja osaavaa

PALVELUESIMIESTÄ

vastaamaan korkeatasoisen, kehitysvammaisille henkilöille palvelua tarjoavan yksikön toiminnasta ja henkilöstön johtamisesta. Palveluesimiehenä pääset työskentelemään monipuolisessa työympäristössä sekä kehittämään työllistymistä ja osallisuutta edistäviä palveluja. Tukenasi on osaava, moniammatillinen ja innovatiivinen työyhteisö.

Kartanonhaka sijaitsee hyvin yhteyksien päässä Tenholantiellä Ruskeasuolla. Yksikkö tarjoaa työllistymistä ja osallisuutta edistävää työ- ja päivätoimintaa sekä eläkeikäisten toimintaa. Toiminta perustuu erityistarpeiden tunnistamiseen ja kirjalliseen palveluiden toteuttamisen suunnitelmaan. Kartanonhaassa on edistyksellisesti kehitetty toimintaa vastaamaan asiakkaiden yksiköllisiä tarpeita ja itsemääräämisoikeutta. Erityistä toiminnassamme on into kehittyä ja tarttua uusiin haasteisiin.

Palveluesimiehenä vastaat yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista Rinnekodin arvoihin, laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Hakemamme palveluesimies on kannustava ja osallistava esimies, joka osallistuu myös itse yksikön asiakastyöhön. Olet perehtynyt mm. asiakkaiden itsemääräämisoikeuden toteutumisen edistämiseen käytännössä, vaihtoehtoisiin ja korvaaviin kommunikointimenetelmiin, multisensoriseen työskentelyyn, osallisuuden tukemiseen ja kuntouttavaan työotteeseen.

Edellytämme sinulta
- soveltuvaa sosiaali-/terveydenhuollon alan korkeakoulututkintoa Valvira-rekisteröinteineen
- kokemusta työskentelystä kehitysvamma-alalla
- kokemusta esimiestehtävistä tai esimieskoulutuksia ja/tai esimiestyön opintoja

 Tarjoamme sinulle
- monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä, joissa voit kokea onnistumista
- mahdollisuuden kehittymiseen ja uralla etenemiseen
- laajan työterveyshuollon
- kattavan liikunta- ja kulttuuriedun
- tarvittaessa mahdollisuuden asunnon vuokraamiseen kauttamme.

Työ alkaa 30.7.2018 tai erikseen sovitusti. Olemme savuton ja päihteetön työpaikka ja teetämme huumeseulan työhöntulotarkastuksen yhteydessä. Työhöntulotarkastuksessa tarkistetaan myös rokotussuoja, sillä työntekijältä edellytetään tiettyjen rokotteiden voimassaoloa tartuntatautilain mukaisesti. Pyydämme valitulta rikosrekisterilain mukaisen otteen tarkistettavaksi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 palvelupäällikkö Anna Eskola, puh. 044 738 7027 tai etunimi.sukunimi@rinnekoti.fi. Hae paikkaa 20.5.2018 mennessä osoitteessa https://rekry.rinnekoti.fi:444/MepRekry.