(Poistunut julkaisusta)

PALVELUESIMIES kehitysvammaisten asumisyksikköön
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Etsimme uuteen yksikköömme Niittypeltoon Nummelaan

PALVELUESIMIESTÄ

Haluatko päästä mukaan kehittämään uutta asumisen tuen yksikköä Nummelaan? Rakastatko positiivisia haasteita ja uuden kehittämistä?

Uusin huhtikuussa avattu asumisyksikkömme Niittypelto Nummelassa etsii nyt palveluesimiestä johtamaan ja kehittämään asumisen tuen toimintaa kehitysvammaisille aikuisille. Yksikkö on 24 kehitysvammaisen henkilön koti, jossa asukkaille tarjotaan yksilöllistä tukea, ohjausta ja hoitoa säätiön arvojen mukaisesti. Yksikköön kuuluu 8 tukiasuntoa.

Palveluesimiehenä vastaat yksikkösi taloudesta, tuloksellisuudesta ja laadukkaasta johtamisesta. Henkilöstöjohtaminen on sinulle tuttua ja toimit voimavarakeskeisesti kunkin vahvuudet huomioiden. Toimit esimiehenä ja esimerkkinä yksikön työntekijöille ja vastaat asiakaslähtöisestä ja tehokkaasta työvuorosuunnittelusta. Suunnittelet, kehität ja rakennat uutta asumisen tuen yksikköä yhdessä moniammatillisen työryhmäsi kanssa.

Odotamme, että sinulla on sosionomin tai sairaanhoitajan AMK-tasoinen tai vastaava aiempi opistoasteen tutkinto Valvira-rekisteröitymisineen, vähintään 2 vuotta työkokemusta esimiestyöstä sosiaalialalta sekä 2 vuotta kokemusta kehitysvammatyöstä. Olet positiivinen, ratkaisukeskeinen ja mahdollisuuksia näkevä uuden ajan kehittäjä. Olet perehtynyt mm. asiakkaiden itsemääräämisoikeuden toteutumisen edistämiseen käytännössä, vaihtoehtoisiin ja korvaaviin kommunikointimenetelmiin, osallisuuden tukemiseen ja kuntouttavaan työotteeseen. Sinulla on myös halua sitoutua säätiön laadun kehittämiseen ja arvoihin.

Arvostamme
- aikaansaavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä
- suoritettuja esimieskoulutuksia ja/tai esimiestyön opintoja
- oikeudenmukaista ja kannustavaa johtamistyyliä
- kiinnostusta sitoutua säätiön laadun kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle
- motivoivia työtehtäviä, joissa voi kokea tekevänsä merkityksellistä työtä
- ison talon tarjoamat koulutus-, kehittymis- ja uramahdollisuudet
- merkittävän liikunta- ja kulttuuriedun
- lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.

Tehtävä on vakituinen. Teemme 3-vuorosopimuksen, mutta palveluesimiehenä työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti arkeen ja päiväsaikaan.

Olemme savuton ja päihteetön työpaikka ja teemme huumeseulan työhöntulotarkastuksen yhteydessä. Työhöntulotarkastuksessa tarkistetaan myös rokotussuoja, sillä työntekijältä edellytetään tartuntatautilain mukaisesti tiettyjen rokotteiden voimassaoloa. Paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tervetuloa tekemään töitä kanssamme.

Hae paikkaa 24.6.2018 mennessä, www.rinnekoti.fi/rekry.