(Poistunut julkaisusta)

PALVELUESIMIES kehitysvammaisten asumisyksikköön
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Haemme Nyyttipuistoon kokenutta

PALVELUESIMIESTÄ

vastaamaan korkeatasoisen, kehitysvammaisille henkilöille palvelua tarjoavan asumisyksikön toiminnasta ja henkilöstön johtamisesta. Palveluesimiehenä pääset työskentelemään monipuolisessa työympäristössä, kehittämään monivammaisten asukkaiden elämää ja kotiin vietävää asumisen palvelua. Tukenasi on osaava työyhteisö.

Nyyttipuisto on Helsingin Alppikylässä hyvien yhteyksien varrella sijaitseva asumisyksikkö, joka tarjoaa palveluita hyvin runsastarpeisille, monivammaisille sekä lievästi kehitysvammaisille aikuisille. Palvelua tuotetaan sekä ryhmäkotimuotoisena että erillisasuntoihin tuotettuna palveluna. Toiminta perustuu erityistarpeiden tunnistamiseen ja kirjalliseen palveluiden toteuttamisen suunnitelmaan sekä yksilölliseen elämän suunnitteluun. Erityistä toiminnassamme on into kehittyä ja tarttua uusiin haasteisiin.

Palveluesimiehenä vastaat asumisyksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista Rinnekodin arvoihin, laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme palveluesimies on kannustava ja osallistava esimies, joka osallistuu myös itse asumisyksikön asiakastyöhön.

Edellytämme sinulta
- soveltuvaa sosiaali-/terveydenhuollon alan korkeakoulututkintoa
- vähintään kahden vuoden kokemusta työskentelystä kehitysvamma-alalla
- vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestehtävistä.

Arvostamme
- suoritettuja esimieskoulutuksia ja/tai esimiestyön opintoja.

Tarjoamme sinulle
- monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä, joissa voit kokea onnistumista
- mahdollisuuden kehittymiseen ja uralla etenemiseen
- laajan työterveyshuollon
- kattavan liikunta- ja kulttuuriedun
- tarvittaessa mahdollisuuden asunnon vuokraamiseen kauttamme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Teemme 3-vuorotyösopimuksen, mutta palveluesimiehenä työaikasi kohdentuu pitkälti päivävuoroihin. Olemme savuton ja päihteetön työpaikka ja teetämme huumeseulan työhöntulotarkastuksen yhteydessä. Työhöntulotarkastuksessa tarkistetaan myös rokotussuoja, sillä työntekijältä edellytetään tartuntatautilain mukaisesti tiettyjen rokotteiden voimassaoloa.

Odotamme innolla hakemustasi 15.6.2018 mennessä!