(Poistunut julkaisusta)

PALVELUESIMIES Kasken asumisyksikköön
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haemme kehitysvammaisten senioireiden asumisykikkö Kaskeen kokenutta

PALVELUESIMIESTÄ

vastaamaan korkeatasoisen kehitysvammaisille palvelua tarjoavan asumisyksikön toiminnasta ja henkilöstön johtamisesta. Palveluesimiehenä pääset työskentelemään monipuolisessa työympäristössä ja kehittämään monivammaisten iäkkäiden asukkaiden elämää. Tukenasi on osaava työskentelevä työyhteisö. Yksikössämme jokainen asukas saa oman näköisensä arjen.

Palveluesimiehenä vastaat asumisyksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista Rinnekodin arvoihin, laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme palveluesimies on kannustava ja osallistava esimies, joka osallistuu myös itse asumisyksikön asiakastyöhön. Toiminta perustuu erityistarpeiden tunnistamiseen ja kirjalliseen palveluiden toteuttamisen suunnitelmaan sekä yksilölliseen elämän suunnitteluun. Keskeistä toiminnassamme on ikä-ihmisten hoiva niin, että jokainen asukas saa oman näköisensä arjen.

Edellytämme sinulta
 - soveltuvaa sosiaali-/terveydenhuollon alan korkeakoulututkintoa sekä Valvira-rekisteröintiä
- vähintään kahden vuoden kokemusta työskentelystä kehitysvamma-alalla
- vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestehtävistä.

Arvostamme
- suoritettuja esimieskoulutuksia ja/tai esimiestyön opintoja.

Tarjoamme sinulle
- monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä, joissa voit kokea onnistumista
 - mahdollisuuden kehittymiseen ja uralla etenemiseen
- laajan työterveyshuollon
 - kattavan liikunta- ja kulttuuriedun
 - tarvittaessa mahdollisuuden asunnon vuokraamiseen kauttamme.

Teemme 3-vuorotyösopimuksen, mutta palveluesimiehenä työaikasi kohdentuu pitkälti päivävuoroihin. Olemme savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastukseen kuuluu huumeseula. Työhöntulotarkastuksessa tarkistetaan myös rokotussuoja, sillä työntekijältä edellytetään tartuntatautilain mukaisesti tiettyjen rokotteiden voimassaoloa.

Odotamme innolla hakemustasi! www.rinnekoti.fi/rekry