Palveluesimies Jyväskylän alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

 

Haemme nyt PALVELUESIMIESTÄ vaativaan monipalvelukohteeseen Jyväskylän alueelle.

 

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

 

Palveluesimiehenä vastaat alueen asiakkuuden palveluiden, kuten siivous-, aula- ja lähettipalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla asiakkuuden palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyrityksen edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on arkisin noin klo. 7-15, mutta joustavuutta työaikojen suhteen edellytetään tarvittaessa. Päivystysrinki on joka kolmas viikko.

 

Tehtävässä  menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esim. siivousteknikko tai restonomi) ja tai aikaisempaa kokemusta esimies- tai palveluohjaajan tehtävistä sekä vankkaa kokemusta siivousalalta.  Hallitset taloushallinnon perusteet ja sinulla on hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset  myös suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi viher- ja somistuspalveluiden tunteminen katsotaan eduksi. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja olet myös valmis oppimaan uutta.

 

Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden monipalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Riitta-Liisa Karjalainen arkisin klo. 12-15, numerosta 040 0453 668.

 

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240763
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväksylä