(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies ja -ohjaaja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Oletko siivousalan osaaja, joka viihtyy vastuullisessa esimiestehtävässä? Vai oletko vasta etsimässä mahdollista urapolkua esimieheksi? Jatka lukemista!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme useita uusia PALVELUESIMIEHIÄ sekä PALVELUOHJAAJIA työskentelemään alkuvuodesta starttaavan uuteen kohteeseen.

Siivouksen esimies- ja ohjaustehtävissä tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Hakemamme tekijä on aidosti palveluhenkinen ja viihtyy ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työnsä tehokkaasti - unohtamatta timanttista ongelmanratkontakykyä! Hakijan eduksi luetaan kokemus terveydenhuolto- ja kuntasektorin asiakkuuksista.

Tehtävissä menestyminen edellyttää aikaisempaa siivousalan kokemusta ja kykyä kommunikoida vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito ja alan soveltuva koulutus luetaan hakijan eduksi.

Palveluesimiehen roolissa menestyminen edellyttää myös aiempaa kokemusta esimiestyöstä. RTK-Palvelu Oy ylläpitää korkeita laatustandardeja ja esimiestehtävissä työskenteleviltä edellytetään alan soveltuvaa erikoisammattitutkintoa.

Huomioithan, että kaikkien tehtäviin valittujen henkilöiden tulee toimittaa työnantajalle rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen, ja mahdolliset merkinnät voivat estää työsuhteen muodostumisen.

Vastuualueesta riippuen saat käyttöösi yrityksen auton, joten ajokortti on tehtävissä välttämätön.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, palkkaus kiinteistöpalvelualan TES/sopimus.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä tehtävissään - pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.

Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).