(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Isku Centeriin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Haemme PALVELUESIMIESTÄ Lahteen syksyllä avattavaan Isku Centeriin.

Palveluesimiehenä vastaat kampuksen monipalvelutuotannon (siivous, aulapalvelut, postitus ja jätehuolto) sujuvuudesta ja laadusta. Tuotat hyvää palvelua asiakkaalle kunkin palvelukuvauksen ja odotusten mukaisesti. Vastaat tulosalueesi johtamisesta, siihen sisältyvien kokonaispalveluiden kehittämisestä sekä tuloksellisen toiminnan suunnittelusta. Toimit esimiehenä noin 12 hengen tiimille. Lisäksi vastuullasi on työn päivittäinen johtaminen ja toteuttaminen yhteistyössä niin oman tiimisi kuin kampuksen muiden tiimien kanssa. Kykenet arjen innovaatioihin ja prosessien kehittämiseen muuttuvassa asiakasympäristössä.

Sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot, osaat tehdä päätöksiä ja motivoit tiimiäsi. Olet aktiivinen, verkostoidut, esiinnyt luontevasti ja sinulla on halu kehittää ja kehittyä. Olet päämäärätietoinen asiakassuhteiden kehittäjä ja ylläpitäjä. Vastaat palvelulupauksemme toteutumisesta ja koordinoit tuotannon sujuvuutta ja laatua sekä huolehdit työsuojelusta.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä näyttöä palvelujen tuloksekkaasta johtamisesta. Tunnet asiakkaiden ydinliiketoimintaa riittävästi tukeaksesi sitä palveluratkaisuilla - kokemus kokonaispalvelutuotannon johtamisesta vastaavissa asiakkuuksissa katsotaan eduksi. Alaan liittyvä koulutus, kuten restonomi tai siivousteknikko, ovat tehtävässä eduksi. Työskentelytyylisi on asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen, aktiivinen ja jämäkkä. Sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakastyöhön ja nautit työskentelystä kentällä asiakkaiden ja henkilöstösi parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaskohteen, monipuolisia haasteita sekä ammattitaitoisen ja osaavan tiimin tuen!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti oheisen linkin kautta viimeistään 17.7.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -