(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä!

 

Nyt haemme L&T:n kiinteistöpalveluihin Hämeenlinnan yksikköön positiivista ja napakkaa

 

PALVELUESIMIESTÄ

 

vuorotteluvapaan sijaisuuteen noin 31.10.2019 asti vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä Hyvinkään alueella. Tehtävänäsi on taata asiakkaillemme laadukasta ja korkeatasoista siivouspalvelua sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Esimiehenä pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista sekä ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Lisäksi kehität omalta osaltasi yksikön toimintaa eteenpäin. Tehtävässä yhdistyvät siis monipuolisesti asiakaspalvelu, esimiestyö sekä oman vastuualueen palveluliiketoiminnan vetäminen.

 

Haemme siivousalan ammattilaista, esim. siivousteknikkoa tai restonomia, jolla on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla. Työ on erittäin liikuuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. Mikäli et omaa vielä paljon kokemusta, mutta näemme sinussa rutkasti potentiaalia, voimme ottaa sinut remmiimme myös palveluesimiesharjoittelijana! Joten älä jää epäröimään hakemuksen jättämistä!

 

Tarjoamme puolestamme sinulle mukavan työporukan ja vastuullisen työn. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Meihin työnantajana voit perehtyä laajemmin verkkosivuillamme. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia sekä koulutusmahdollisuuksia!

 

Kuulostiko siltä kuin olisimme kuvailleet juuri sinua? Siinä tapauksessa älä enää epäröi, vaan täytä hakemuksesi viimeistään 31.3., sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Hämeenlinnan yksikönpäälliköltä Samuli Wrangellilta. Samulin tavoitat parhaiten puhelimitse numerosta 0503856213.

Huomioimme ainoastaan verkkosivujemme kautta täytetyt hakemukset.