(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Etsimme PALVELUESIMIESTÄ asiakaskohteeseemme Helsinkiin.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.


Palveluesimiehenä vastaat oman vastuualueesi siivouspalveluiden tuottamisesta, kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupaustamme, seuraamalla palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin.


Työsi tärkeä fokus on johtaa omaa tiimiäsi innostavasti, ja resursoida päivittäistä operatiivista toimintaa. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa, ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyrityksen edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen, ja työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on arkisin klo 7-19 välillä, ja sisältää satunnaisesti vuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat alan AMK- tai erikoisammattitutkinto, sekä esimies- ja/tai johtamisen koulutus. Etsimämme henkilö omaa useamman vuoden työkokemuksen siivousalalta ja vähintään neljän vuoden kokemuksen esimiestehtävistä. Tehtävässä tarvitaan myös ajantasaiset ja hyvin hallussa olevat IT-taidot, sekä erinomainen suomen kielen taito.


Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työn. Edistyksellisenä alan toimijana panostamme aktiivisesti esimiestyön tukemiseen robotiikan ja automatiikan keinoin, minkä tarkoituksena on vähentää kiirettä, jotta esimies voi keskittyä olennaiseen - tiimin tukemiseen ja työn johtamiseen.


Tule mukaamme luomaan tiloja joissa on hyvä olla, ja rakentamaan oma ISS urapolkusi!


Oletko Sinä etsimämme henkilö? Mikäli kyllä, lähetäthän hakemuksesi CV:n kera 28.2.2021 mennessä.