(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.


Haemme henkilöstölähtöistä ja tavoitteellista palveluesimiestä Vallilan toimipisteeseemme.


Tässä työssä kaiken perusta ovat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot, itsenäinen ja edistävä työote ja taito hallita kokonaisuuksia sekä sidonnaisuuksia. Sinulla on halu sekä kyky kehittää työyhteisöä. Kun tavoitteena on henkilöstön potentiaalin hyödyntäminen, on sinun tehtäväsi rohkaista osaajiamme ottamaan vastuuta, tukea heitä ratkaisujen löytämisessä sekä tarjota erilaisia näkökulmia hyödynnettäväksi. Olet jatkuvasti ja systemaattisesti läsnä ihmisten arjessa, sekä vahvistat heidän motivaatiotaan. Tavoitteenamme onkin osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö.


Tähän esimiestehtävään kuuluvat palvelualueen henkilöstön päivittäinen johtaminen, HR-asiat ja toiminnan kehittäminen. Innostat tiimiäsi tulostavoitteiden mukaisesti ja tavoitteenasi onkin jatkuva parantaminen sekä uusien toimintamallien ja osaamisen kehittäminen. Sinulla on valmentava ja työntekijälähtöinen tapa toimia, ja kokemusta sekä palveluntuotannon johtamisesta että asiakassuhteiden hoitamisesta. Olet tiimin positiivinen tuki ja turva myös käynnissä olevassa muutoksessa.


Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria.


Onnistumisessasi sinua tukevat osaava ja innostunut Opsetin esimiestiimi sekä yhtiön tukitoiminnot.


Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.


Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 22.5.2019.

Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/palveluesimies-helsinkiin-2/


Heräsikö kysymyksiä?


Liiketoiminta-alueen päällikkömme Mia Ypyä on puhelimitse tavoittavissa 10.5. klo 12.00-13.00 sekä 15.5. klo 9.00-9.30 (puh 040-6300599). Voit myös lähettää tiedustelusi sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi.