(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Haemme nyt

PALVELUESIMIES HELSINKIIN

Toimit työntekijöidemme esimiehenä ja huolehdit siitä, että työt hoituvat suunnitellusti. Olet tiiviisti yhteydessä asiakkaisiin ja tartut nopeasti toimeen jos huomaat, että voimme tarjota uusia palveluja. Tunnistat helposti kohteita, jossa voimme kehittää toimintaamme ja olla entistä parempia.

Oletko näppärä eri järjestelmien kanssa ja sinulla on hyvä laskupää? Lisäksi olet taitava priorisoimaan tehtäviä eikä usean homman yhtäaikainen pyörittäminen saa päätäsi sekaisin? Pystytkö kovan kiireen ja paineen alla työskentelemään kylmäpäisen tarkasti ja huolellisesti, mutta asiakasystävällistä palveluasennetta unohtamatta?

Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja/tai vankkaa siivousalan ammattitaitoa sekä esimieskokemusta. Odotamme jämäkkää ja positiivista esimiesotetta ja nopeaa reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Panostamme työturvallisuuteen ja odotamme sinulta oikeanlaista asennetta työturvallisuuden toteuttamiseksi. Tarjoamme modernit työvälineet, joten odotamme IT-taitojesi olevan ajan tasalla. Työnantajana tuemme vapaa-ajalla liikuntaa ja kulttuuria, olet myös oikeutettu sairauskassan jäsenyyteen.

Voit luoda urapolun meillä kovalla työllä ja halulla. Me kannustamme siihen ja jaamme tarinoita mielellämme. Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi