(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haluatko tehdä muiden työpäivästä entistä aurinkoisemman? Nyt haemme Helsinkiin positiivista ja napakkaa
PALVELUESIMIESTÄ
vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä omalla vastuualueella. Tehtävänäsi on taata asiakkaillemme laadukasta ja korkeatasoista siivouspalvelua sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Esimiehenä pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista sekä ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Lisäksi kehität omalta osaltasi asiakaskohteittemme yksikön toimintaa eteenpäin. Tehtävässä yhdistyvät siis monipuolisesti asiakaspalvelu, esimiestyö sekä oman vastuualueen palveluliiketoiminnan vetäminen.
Haemme siivousalan ammattilaista, esim. siivousteknikkoa, jolla on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla. Työ on erittäin liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.
Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja vastuullisen työn. Työnantajana tuemme vapaa-ajalla liikuntaa ja kulttuuria, olet myös oikeutettu sairauskassan jäsenyyteen. L&T:llä voit luoda urapolun kovalla työllä ja halulla - kannustamme kehittymään ja jaamme siihen liittyviä tarinoita mielellämme.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja saat parhaiten sähköpostilla (rekry@lassila-tikanoja.fi).